Ajankohtaista

Monessa vähävaraisessa perheessä ulkopuolisuuden kokemukset korostuvat jouluna. Lapsuuden joulumuistojen kannalta tärkeiden joululahjojen ja jouluaterian järjestäminen lapsille voi olla vähävaraisille vanhemmille mahdotonta.

Mannerheimin Lastensuojeluliiton ja Suomen Punaisen Ristin järjestämä Hyvä Joulumieli -keräys järjestetään nyt jo 25. kerran. Keräyksen tavoitteena on kerätä 2,5 miljoonaa euroa, jolla voidaan lahjoittaa 36 000 kappaletta 70 euron arvoisia ruokalahjakortteja vähävaraisille kotimaan lapsiperheille.

Seepsula ohjaa varoja yritysjoululahjojen sijaan tämän hienon tavoitteen tukemiseksi.

 

Itsenäisyyspäivä ma 6.12. suljettu

Ma 20.12.-la 8.1. kuormauspalvelu ark klo 6-18 ja la 7-15

Jouluna pe 24.- su 26.12. suljettu

Uudenvuodenpäivä la 1.1. suljettu

Loppiainen to 6.1. suljettu

Ma 10.1. alkaen ark klo 6-22 ja la 7-15

 

Seepsulan koko sopimuksen alainen kiviainestoimituskalusto käyttää uusiutuvaa HVO-dieseliä 1.11.2021 alkaen!
Koko kalusto kuuluu myös tiukimman EURO VI-päästöluokituksen piiriin ja joukossa on myös pääkaupunkiseudun ensimmäinen hybridiauto. Uusiutuvan dieselin käyttö vähentää kasvihuonekaasupäästöjä jopa 90 % polttoaineen koko elinkaaren aikana fossiiliseen dieselin käyttöön verrattuna. Raskaan liikenteen käyttämälle diesel-käyttövoimalle ei ole tänä päivänä realistista vaihtoehtoa. Sähkö ja vety tulevat joskus kaukana tulevaisuudessa ja dieselkoneilla ajetaan vielä vuosikymmeniä. Seepsula haluaa vaikuttaa päästöihin jo tänään. Isojen kaupunkien työmaat vaativat käytännössä jo nyt kiviainestoimituskalustolta vähintään EURO V-luokkaa sekä ei-fossiilisia polttoaineita. Asioimalla Seepsulassa, asiakas tietää näiden asioiden olevan hoidossa. Myös Seepsulan oma autokalusto (henkilö-, paketti- ja kuorma-autot) ovat siirtyneet käyttämään pelästään HVO-dieseliä.